mandag 1. november 2010

Prosjekt, tolkning av sang, novelle, dikt

Hei!

Vi har fått en oppgave på skolen hvor vi skal velge enten ett dikt, en sang, eller en novelle som vi skal tolke. Det skal da lages en liten digital fremføring av dette, og det høres ganske spennende ut i og med at man da kan gjøre ganske mye ut av det.

Som dere sikkert husker så var det en tsunami i 2004 i Asia ved Thailand, Sri Lanka. Tusenvis døde i denne katastrofen, også nordmenn som var på ferie med familien sin. Dette var en hendelse som rammet tusenvis av mennesker, og preget hele verden. Flere norske artister gikk sammen og lagde en sang som heter "Venn" til inntekt for tsunami-ofrene. Denne sangen er veldig sterk, og handler om det å holde sammen og hjelpe hverandre når man trenger det mest. Jeg har da valgt å tolke denne sangen, og lage en fin fremføring om denne som får frem hva som står "skrevet mellom linjene" i teksten og på hvilken måte den kan ha påvirket befolkningen.

Slik jeg forstod det så skal vi kanskje legge ut det ferdige resultatet på bloggen, så da får dere se hvordan det har gått:)



NB. Bildet er fra http://www.flickr.com/photos/63686193@N00/3103477686

- Heidi

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar