mandag 30. mai 2011

Mean Girls

Mean Girls er den ultimate jentefilmen, og jeg anbefaler virkelig alle jenter å se denne. Den omhandler hovedsakelig fire jenter som har haugevis med tenåringsdrama, gutteproblemer og selvgodhet. En jente ved navn Cady begynner på high school for første gang, ettersom hun har bodd i Afrika med foreldrene sine og blitt hjemmeskolert.  Her sliter hun først med å få seg venner, men blir etter hvert venn med de alternative ungdommene Janice og Ian. De lærer henne alt om normene på skolen og hvem man vil og ikke vil henge med. Skolen styres av de 3 jentene i "the plastics", og de blir interesserte i Cady og spør henne om hun vil sitte med de i lunsjen. Da finner Janice ut at dette er den perfekte muligheten til å ruinere disse jentene.


Filmen følger oss videre gjennom massevis av jentedrama og syke situasjoner som viser jenter som gjør hva som helst for å få det de vil ha. Den har massevis av morsomme sitater, tåpelige krangler og pinlige situasjoner i løpet av de 1,5 timene filmen varer.


Filmen har en aldersgrense på 7 år ettersom de minste mest sannsynlig ikke vil skjønne så mye av den. Trailer er tilgjengelig på http://www.filmweb.no/kino/article79591.ece?show=trailer.

Bildet er fra http://www.smh.com.au/ffximage/2006/04/27/fondue_meangirls_wideweb__470x349,0.jpg

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar